Ga naar hoofdinhoud
Voor de laagste tarieven moet u niet bij ons zijn.
Wel voor de oplossing die het minste kost
Kwaliteit

Bij onze medewerkers bent u zeker van een uitstekend advies.

De accountants en belastingadviseurs die binnen Scheers Groep werken zijn lid van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants) of het RB (Register Belastingadviseurs). Beide organisaties werken volgens het principe van ‚permanente educatie’. Dat is voor u een extra zekerheid dat degene die tegenover u aan tafel zit, altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Naast het lidmaatschap van deze beroepsorganisaties wordt de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd door ons lidmaatschap van NOVAK, de branchevereniging van MKB-accountants.

Nog een kwaliteitskeurmerk: vergunning AFM

Op 29 september 2008 is door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) aan Scheers Groep de vergunning verstrekt voor het mogen verrichten van wettelijke controles. In totaal is deze vergunning destijds aan 463 kantoren in geheel Nederland verstrekt, waarvan er ongeveer 25 in Limburg zijn gevestigd. Deze vergunning geeft de accountants van Scheers Groep het recht om onder andere controles van jaarrekeningen te mogen uitvoeren. Deze vergunning wordt gezien als een belangrijk kwaliteitskeurmerk, waar wij als Scheers Groep natuurlijk trots op zijn.