Gebaseerd op nieuwe ontwikkelingen maar vooral ook nieuwe kansen in onze markt, hebben wij eind vorig jaar besloten om onze bedrijfspositionering aan te passen. Dit traject ligt nu achter ons. De 'nieuwe Scheers Groep' is klaar om naar buiten te treden.

Waarom deze verandering? Het heeft alles te maken met het woord 'ambitie'. In onze dagelijkse adviespraktijk werken wij met ondernemers die allemaal beschikken over een gezonde dosis ambitie. Die ambitie vraagt op gezette tijden om het nemen van doordachte besluiten en acties. Als adviseurs en accountants staan wij u op die momenten met raad en daad bij.

Uit ervaring weet u dat wij daarbij verder gaan dan alleen het verzorgen van de harde cijfers ter onderbouwing van zo’n beslissing. We zijn zelf ambitieuze ondernemers die nieuwe kansen met beide handen aangrijpen. Die gedrevenheid brengen wij ook graag over op onze cliënten. Wij bewonderen ambitie en ondersteunen ambitie. Dat maakt ons supporters van ambitie. Een kreet die ons op het lijf is geschreven en die we vanaf nu nog actiever uitdragen. 

Onze nieuwe positionering resulteert ook in een nieuwe huisstijl, inclusief nieuw logo. U ziet dat in al onze communicatie-uitingen terug, offline én online. Vanaf nu zullen wij ook meer van ons laten horen via de diverse digitale kanalen die wij tot onze beschikking hebben, zoals deze website.