Scheers Groep Adviseurs en Accountants is een betrokken familiebedrijf verspreid over vier vestigingen in Roermond, Hoensbroek, Voerendaal en Maastricht.

Wij bieden onze cliënten een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Wij zijn ‘supporters van ambitie’. We houden ervan om de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen met onze manier van denken en doen. We zijn zelf actieve ondernemers die zich goed kunnen verplaatsen in de situatie van onze cliënten en we stimuleren ondernemers om hun kansen te benutten. Daarnaast zijn we in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controle-opdrachten.

Voor onze fiscaal-juridische afdeling zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

ERVAREN FISCALIST

Functie omschrijving

Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig adviseren van klanten op fiscaal gebied in de meest ruime zin, al dan niet in teamverband. De werkzaamheden variëren van fiscale begeleiding van overnames, review van aangiften tot het opzetten van fiscale structuren.  Tevens ben je in staat om zelfstandig procedures te voeren inzake fiscale wetgeving.

Je bent “supporter” van onze relaties en kunt de fiscale vraagstukken van onze relaties adequaat en professioneel oplossen. Naast je kennis komt het hierbij aan op je creativiteit en communicatieve vaardigheden.
 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een fiscalist die naast vaktechnische kennis beschikt over een flinke dosis enthousiasme. 

  • Je bent zelfstandig, klantgericht en je beschikt over goede communicatieve eigenschappen,
    daarnaast heb je een professionele en collegiale instelling en ben je een echte teamplayer
  • Je toont initiatief en bent gedreven en ambitieus
  • Afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als generalist (in MKB-praktijk)

Wij bieden een prettige en informele werkomgeving met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een studiekostenregeling, flexibele pensioenregeling) en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Heb je interesse in de bovengenoemde functie en voldoe je aan de geschetste criteria, stuur dan je motivatie met curriculum vitae naar Scheers Groep Adviseurs en Accountants, t.a.v. de heer Roel Verheggen, Mussenberg 1, 6049 GZ Herten.
Reactie bij voorkeur per e-mail naar:
[email protected]