Lisap Benelux - ‘Onze groeiplannen tot een succes maken’

Lisap Benelux is exclusief distributeur voor de Benelux en Duitsland van haarproducten van de Italiaanse merken Lisap Milano en Euro So.Cap. Het bedrijf levert aan zowel kappers als kappersgroothandelaren. Behalve met een snelle levering staat Lisap Benelux hen bij met professioneel advies en creatieve kleur- en kniptrainingen.

“In 1996 was ik accountmanager bij Wella Nederland, maar ik besloot dat ik mijn ambities beter kon realiseren als zelfstandig ondernemer. Zo kon ik mijn eigen ideeën en competenties optimaal ontwikkelen. Om mijn groeiplannen tot een succes te maken, zocht ik in 2008 een accountant die me daarbij kon ondersteunen.”

 

Daarom is Scheers Groep de supporter van onze ambitie

“Hét grote voordeel van Scheers Groep is voor mij de combinatie van verschillende diensten onder één dak. Of het nu gaat om accountancy, fiscale en juridische vraagstukken, salaris en personeel, subsidies, bedrijfskunde of fusies en overnames: ik kan bij Scheers Groep altijd rekenen op advies op maat. Op een persoonlijke manier met mijn eigen vaste aanspreekpunt. Daarachter staat een team van specialisten. Zo heb ik een adviseur die precies weet wat er speelt op de markt, maar die ook de ondernemer achter mijn bedrijf door en door kent.”

Marco Masolijn, eigenaar van Lisap Benelux