GlobalizeMe - ‘Onze expertise maximaal omzetten in groei’

GlobalizeMe begon als vertaalbureau, met name voor de softwarebranche, maar levert inmiddels ook webapplicaties en geavanceerde cloud-oplossingen. Het bedrijf is gevestigd in verschillende landen en is actief in een groot aantal sectoren.

“In de jaren ‘90 werkte ik als freelance vertaler, vooral voor internationale softwarehuizen. Ik zag echter meer mogelijkheden en richtte in 2000 vertaalbureau GlobalizeMe op, dat zich hoofdzakelijk richtte op de ERP-markt. De activiteiten werden al snel sterk uitgebreid en in 2008 richtte ik in Engeland dochteronderneming GlobalizeMe Digital op. Deze tak richt zich volledig op de ontwikkeling van webapplicaties en geavanceerde cloud-oplossingen en is AWS-partner.”

“Omdat webapplicaties vaak meertalig worden opgeleverd werkt GlobalizeMe Digital nauw samen met de vertaaltak, tegenwoordig GlobalizeMe Content genaamd. GlobalizeMe Content is SAP-partner en levert end-to-end services voor bedrijfssystemen, zoalshet vertalen van software en juridische documenten, het (her)schrijven van marketingcommunicatie en gedetacheerd projectmanagement.”

“De groei en ontwikkeling van het bedrijf betekende dat we met complexe vraagstukken te maken kregen zoals buitenlandse deelnemingen en internationale belastingafspraken. GlobalizeMe had dus behoefte aan een accountantskantoor met voldoende fiscale, juridische en financiële expertise dat bovendien beschikte over een financieel administratiesysteem dat aansloot op onze, in eigen beheer gebouwde, webapplicaties voor de orderadministratie.”

 

Daarom is Scheers Groep de supporter van onze ambitie

“Een middelgroot accountants- en adviesbureau bleek voor ons de meest efficiënte oplossing. Scheers Groep combineert de laagdrempeligheid van de boekhouder om de hoek, met het kennisniveau van de grootste kantoren. Zo kunnen we altijd rekenen op een effectieve, deskundige en tegelijkertijd kostenbewuste aanpak.”

“GlobalizeMe wil blijven innoveren en nieuwe diensten op de markt blijven brengen in binnen- en buitenland. De samenwerking met Scheers Groep zal daarbij een cruciale rol blijven spelen. De beschikbare financiële en fiscale kennis geeft ons de mogelijkheid om onze eigen expertise maximaal om te zetten in groei.”

Marc Janssen, eigenaar van GlobalizeMe