The Conversion House helpt bedrijven bij het integreren van online sales in hun organisatie. Dat doet ze voor middelgrote en grote bedrijven zoals fabrikanten, distributeurs en importeurs. Ook starters kunnen bij The Conversion House aankloppen voor het lanceren van een online platform.

“In 2006 begon ik mijn eerste webshop, die ik beheerde naast een aantal traditionele winkels. Vier jaar later was het tijd om mijn passie te volgen en koos ik ervoor om me volledig te richten op online sales. Bij verschillende internationale fabrikanten implementeerde ik e-commerce in de bestaande organisatie. Dat leidde in 2014 tot de oprichting van The Conversion House.”

“Het delen van kennis; dat is wat The Conversion House graag doet. We verzorgen dan ook regelmatig trainingen bij onderwijsinstituten en bij bedrijven die hun medewerkers kennis willen laten maken met de online wereld. Onze jarenlange ervaring met onze eigen webshops in combinatie met onze roots in retail maken van The Conversion House een unieke partner.”

Daarom is Scheers Groep de supporter van onze ambitie

“Scheers Groep ontzorgt me sinds 2007 bij alle administratieve taken die komen kijken bij het runnen van een bedrijf. Ze heeft me onder meer succesvol ondersteund bij het verkopen van mijn fysieke winkels, het beëindigen van mijn eenmanszaak, het opzetten van een holding met twee bv’s en het opstellen van internationale contracten met grote organisaties. Dankzij de service en het meedenken van Scheers Groep kan The Conversion House zich volledig focussen op zijn doelen.”

Eugene Crijns, eigenaar van The Conversion House