Overstappen naar Scheers Groep Adviseurs en Accountants biedt meerdere voordelen. We zijn zelf actieve ondernemers die zich goed kunnen verplaatsen in uw situatie. Bovendien zijn de accountants en belastingadviseurs die binnen Scheers Groep werken lid van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants) of het RB (Register Belastingadviseurs). Dat is voor u een extra zekerheid dat degene die tegenover u aan tafel zit, altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van accountancy en belastingadvies.
Tenslotte voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid, daar draait het voor ons om in ons contact met cliënten. Bij Scheers Groep krijgt u de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar wel met de pro-actieve houding van een mede-ondernemer. Èn de dynamiek van een jonge en vernieuwende onderneming, maar met de vaste waarden van een stabiel familiebedrijf.

Toch kan het zijn dat u opziet tegen verandering omdat u de gevolgen van overstappen niet helemaal overziet. Overstappen is echter eenvoudiger dan u denkt! Wij doen dat namelijk helemaal gratis voor u. Dat gaat als volgt in zijn werk:

  • Wij bieden  u een gratis eerste gesprek met een ervaren relatiebeheerder aan. Tijdens dat gesprek kunt u alle zaken die voor u van belang zijn bespreken. De relatiebeheerder die vanaf dat moment uw vaste aanspreekpunt is, zorgt dat u passende antwoorden krijgt of vervolggesprekken met ons team van specialisten kunt voeren.
  • U zegt zelf de samenwerking met uw huidige accountant of administratiekantoor op.
  • Vervolgens nemen wij contact op met uw huidige accountant of administratiekantoor en vragen de benodigde stukken en specificaties op. Uw huidige accountant of administratiekantoor is verplicht hieraan mee te werken. De kosten zijn voor onze rekening.
  • Wij verzorgen ook direct  al uw aangiften en indien van toepassing, de loonadministratie, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Wilt u meer informatie of wilt u dat we de overstap direct in gang zetten, vul dan onderstaand contactformulier in en stuur dit naar ons op. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

U dient Scheers Groep toestemming te geven om contact met u op te nemen.