Secretarieel Medewerker
Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor ons kantoor in Roermond op zoek naar een nieuwe collega in de functie van secretarieel medewerker. Het betreft een functie voor 20-32 uur per week.
 

Jouw taken
Jij bent het visitekaartje van onze organisatie en het aanspreekpunt voor onze cliënten en collega’s.  Als secretaresse ben jij de eerste persoon die onze cliënten telefonisch op een vriendelijke manier te woord staat en als cliënten op kantoor komen heet je ze een warm welkom.

Je belangrijkste taken zijn:

 • De afwikkeling en verzending van rapporten en correspondentie;

 • Het uitwerken van besprekingsverslagen, offertes en opdrachtbevestigingen;

 • Agendabeheer van directie en partners;

 • Het up-to-date houden van het CRM-systeem inclusief digitale archivering en dossiervorming;

 • Afhandelen van het inkomend telefoonverkeer;

 • Behandelen en verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie;

 • Ontvangst van bezoekers en verzorging van koffie

 

Dit ben jij
Een communicatief sterke secretaresse die naast veel verantwoordelijkheidsgevoel ook een flinke dosis enthousiasme heeft: dat is wat we zoeken. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling. 

Vier redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

 • Je toont initiatief en bent gedreven, accuraat en ambitieus;

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4, bij voorkeur secretarieel of administratief;

 • Je hebt ervaring met de pakketten van Microsoft Office en jouw digitale gevoel is sterk genoeg ontwikkeld om je de specifieke kantoorsoftware eigen te maken;

 • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal alsmede een goede mondelinge beheersing van de Duitse en Engelse taal.

 

​​Dit zijn wij
We zijn een familiebedrijf opgericht in 1978 en we groeien in snel tempo. Onze drie vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.

Dit krijg jij
Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met zeventig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling bieden wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Meer weten?
Neem contact op met Antoinette Körver, teamleider secretariaat  vestiging Roermond, via 06 48690200. Zij staat je graag te woord.

Solliciteer meteen
Stuur je motivatie naar [email protected] t.a.v. Antoinette Körver. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert, daar begint het mee. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen uiteraard contact met je op;
 2. Lijken we een match te zijn dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek;
 3. Klikt het? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek;
 4. Zijn we een match made in heaven? Laten we elkaar de hand schudden en je werkplek in orde maken!