Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor ons kantoor in Hoensbroek op zoek naar een nieuwe collega in de functie van ervaren Assistent Accountant.

Jouw taken:Jij zet je kennis actief in om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van het beste resultaat. Jij kunt het verschil maken door de tijd te nemen om de jaarrekening met je cliënt te bespreken en door stil te staan bij verleden, heden en toekomst. Door je handen uit de mouwen te steken met je belangrijkste taken:

 • Jij verzorgt en begeleidt financiële administraties;
 • Jij stelt jaarrekeningen en financiële rapportages (zoals tussentijdse rapportages en prognoses) samen;
 • Jij verzorgt fiscale aangiftes zoals de omzetbelasting, IB en Vpb;
 • Jij lost als supporter op een professionele manier de vragen op van onze relaties

Dit ben jij:Een communicatief sterke Assistent Accountant die naast vaktechnische kennis ook een flinke dosis enthousiasme heeft: dat is wat we zoeken. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling.

Vier redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

 • Je toont initiatief en bent gedreven, accuraat en ambitieus;
 • Je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en op termijn door te groeien naar Relatiebeheerder;
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Accountancy, of gelijkwaardig;
 • Je hebt (bij voorkeur) wat jaren relevante werkervaring binnen de accountancy (MKB);
 • Je hebt ervaring met branche-specifieke software.

​​​Dit zijn wij:We zijn een familiebedrijf uit 1978 en we groeien in snel tempo. Onze drie vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.

Dit krijg jij:Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met zeventig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling bieden wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Meer weten? Neem contact op met Anton Daemen, kantoormanager vestiging Hoensbroek, via 06 12528525. Hij staat je graag te woord.

Solliciteer meteen:Gebruik de sollicitatiebutton hier bovenaan of stuur je motivatie naar [email protected] t.a.v. Anton Daemen. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?

Jouw sollicitatieprocedure

 1. Je solliciteert, daar begint het mee. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen uiteraard contact met je op;
 2. Lijken we een match te zijn dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek;
 3. Klikt het? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek;
 4. Zijn we een match made in heaven? Laten we elkaar de hand schudden en je werkplek in orde maken!