Ga naar hoofdinhoud
Receptionist(e)
Receptionist(e)

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor ons kantoor in Roermond op zoek naar een nieuwe collega in de functie van receptionist(e). Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Jouw taken
Jij bent het visitekaartje van onze organisatie en hebt gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Als receptionist(e) ben jij de eerste persoon die onze cliënten telefonisch op een vriendelijke manier te woord staat en als cliënten op kantoor komen heet je ze een warm welkom.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Afhandelen van het inkomend telefoonverkeer;
  • Behandelen van inkomende en uitgaande post;
  • Ontvangst van bezoekers en verzorging van koffie;
  • Ondersteunen van het secretariaat door middel van lichte administratieve werkzaamheden.


Dit ben jij
Een communicatief sterke receptionist(e) die naast een prettige telefoonstem ook een flinke dosis enthousiasme heeft: dat is wat we zoeken. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling.

Vier redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

  • Je toont initiatief en bent gedreven, accuraat en ambitieus;
  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur secretarieel of administratief;
  • Je hebt ervaring met de pakketten van Microsoft Office en jouw digitale gevoel is sterk genoeg ontwikkeld om je de specifieke kantoorsoftware eigen te maken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Dit krijg jij
Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met zeventig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling bieden wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.

Dit zijn wij
We zijn een familiebedrijf uit 1978 en we groeien in snel tempo. Onze drie vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.


Meer weten?
Neem contact op met Liz Van der Linden, onze recruiter, via 06 39292918. Ze staat je graag te woord.

Solliciteer meteen
Stuur je motivatie naar [email protected] t.a.v. Liz Van der Linden. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?

Liz Van der Linden

Solliciteer meteen

mr. Liz Van der Linden
Bedrijfsrecruiter

+31 (0)639292918

klik hier om te solliciteren