Ga naar hoofdinhoud
Gedreven Fiscalist
Gedreven Fiscalist

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Wij zijn supporters van ambitie die zich als actieve ondernemers makkelijk verplaatsen in onze cliënten. Cliënten voor wie wij verwachtingen overtreffen door ons denken en ons doen. Wij prikkelen en stimuleren ondernemers met ambitie. Jij ook?

Ter versterking van ons team zijn we voor ons kantoor in Roermond op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Fiscalist.

Jouw taken

Jij zet je kennis actief in om ondernemers te ondersteunen bij het behalen van het beste resultaat. Jij kunt het verschil maken door de tijd te nemen om je cliënt te adviseren op fiscaal gebied in de meest ruime zin, al dan niet in teamverband en door je handen uit de mouwen te steken met je belangrijkste taken:

 • review van aangiften;
 • fiscale begeleiding van overnames;
 • het opzetten van fiscale structuren;
 • het zelfstandig voeren van procedures inzake fiscale wetgeving.

Je bent supporter van onze relaties en kunt de fiscale vraagstukken van onze relaties adequaat en professioneel oplossen. Naast je kennis komt het hierbij aan op je creativiteit en communicatieve vaardigheden.

Dit ben jij

Een communicatief sterke fiscalist die naast vaktechnische kennis ook een flinke dosis enthousiasme heeft; dat is wat we zoeken. Een collegiale teamspeler die supporter is van onze cliënten. Als zelfstandige en klantgerichte collega heb je een professionele instelling.


Drie redenen waarom jij verder helemaal in deze functie past:

 • Je toont initiatief en bent gedreven, accuraat en ambitieus;
 • Je hebt een afgeronde Master Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als generalist (in de MKB-praktijk).

Dit zijn wij

We zijn een familiebedrijf uit 1978 en we groeien in snel tempo. Onze 3 vestigingen in Roermond, Hoensbroek en Maastricht bieden samen een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten. Bij Scheers Groep voelen we ons voor niemand ‘te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid: daar draait onze relatie met onze cliënten om.


Dit krijg jij

Werken bij Scheers Groep is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Met zeventig collega’s verspreid over heel Limburg is er altijd iemand met wie je kunt sparren. Naast een flexibele pensioenregeling bieden wij jou ook een studiekostenregeling. Zo kun jij je blijven ontwikkelen.


Jouw sollicitatieprocedure

 • Je solliciteert, daar begint het mee. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen uiteraard contact met je op;
 • Lijken we een match te zijn dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek;
 • Klikt het? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek;
 • Zijn we een match? Laten we elkaar de hand schudden en je werkplek in orde maken!


Meer weten?

Neem contact op met Eric Frencken via 0475 310887 of 06 22796987. Hij staat je graag te woord.


Solliciteer meteen

Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan of gebruik de sollicitatiebutton hier beneden en mail je motivatie t.a.v. Eric Frenken. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?

Eric Frenken

Solliciteer meteen

klik hier om te solliciteren