Ga naar hoofdinhoud
Accountant (relatiebeheerder)
Accountant (relatiebeheerder)

Wij zijn een familiebedrijf pur sang en als sinds de jaren 70 actief. Wij hebben 70 medewerkers verdeeld over meerdere vestigingen in Limburg.
Samen bieden wij een compleet pakket juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten aan.
Echte en persoonlijke betrokkenheid, daar draait het om in het contact met onze cliënten.
Wij hebben de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar dan met de proactieve houding van een mede-ondernemer.

Persoonlijk, informeel en no-nonsense. Dat is wie wij zijn. Wij staan als vakbekwame adviseurs en accountants altijd achter onze cliënten. Cliënten voor wie wij altijd net een stap extra zetten.

De functie

Voor het kantoor Maastricht zijn wij op zoek naar een ervaren Accountant AA die de rol van Teamleider - Relatiebeheerder succesvol gaat oppakken.

In deze functie ben jij de verbinder en coach voor je MKB klanten en sta jij hen bij. Samen zorgen jullie voor een optimaal renderend bedrijf. Jij bent met de kantoormanager van Maastricht eindverantwoordelijk en tekenbevoegd voor de klantenportefeuille. Bij alle dagelijkse processen en klantcontacten en ook bij de acquisitie ben jij in de lead. Daarnaast neem jij met jouw ruime ervaring de dagelijkse leiding van het team op je. Het ervaren team van tien collega’s is open, informeel en weerspiegelt ons DNA.
Jij gaat het team begeleiden en staat hen bij in hun ontwikkeling.

Een verdere greep uit de werkzaamheden zijn:

  • Samenstellen, reviewen en tekenbevoegd voor jaarrekeningen en financiële rapportages.
  • Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van kantoor Maastricht en de medewerkers.
  • Kantoorprocessen efficiënt laten verlopen.
  • Analyseren en bespreken van (tussentijdse) cijfers met jouw relaties.
  • Proactief schakelen met cliënten en adviesonderwerpen op maat geven.
  • Actief deelnemen aan relevante netwerken.

Wie ben jij

Jij stimuleert en verrast ondernemers met ambitie. Jij overtreft de verwachtingen van onze cliënten mede door jouw voelsprieten en ruime kennis van het vak. Jij hebt ruime ervaring in het adviseren van een veelzijdigheid aan MKB cliënten en de diversiteit hierin past goed bij jou. Indien je ervaring hebt met cliënten in de agrarische sector vinden wij dit een absolute plus.
Verder heb jij uiteraard een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in accountancy, bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie of een fiscale opleiding. Bovendien heb jij kennis van fiscale wetgeving (omzetbelasting, IB en Vpb). Jij bent een sterk analyticus en kunt snel schakelen in complexe situaties waarbij jij altijd het overzicht behoudt.

Als persoon sta jij stevig in je schoenen en ben je de sparringpartner voor de Kantoormanager in Maastricht. Jij communiceert helder en met impact, bent integer, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar jouw team, collega’s en cliënten. Jij bent ambitieus in het werk dat jij doet en bent ambitieus naar de toekomst toe. Jij bent er klaar voor om een langdurige relatie met ons aan te gaan en in de toekomst eventueel toe te treden als Partner.

Ons aanbod

Werken bij ons is werken in een fijne, informele werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelingsmogelijkheden. Jij gaat zelf je koers bepalen en kan zelfs op termijn bij gebleken geschiktheid toetreden als Partner.


Solliciteer meteen

Klik hier om direct naar het sollicitatieformulier te gaan of gebruik de sollicitatiebutton hier beneden en mail je motivatie t.a.v. Ben Schneiders. Vergeet niet je cv toe te voegen. Zien we je gauw?


Ben schneiders

Solliciteer meteen

klik hier om te solliciteren